Egyszerű Egészség

Étkezés és étkezés kiegészítés, gyógynövények és receptek

Egészséges bazsalikomos szomjoltó

Hogy vagytok ebben a hőségben? Hoztam nektek egy egészséges hűsítő receptet a kánikula apropóján! Ti hogyan oltjátok a szomjatokat mostanában?  

290170995_142274388453750_2488569528994462835_n.jpg

BAZSALIKOMOS SZOMJOLTÓ
Hozzávalók:
· 65 g cukor
· 20 bazsalikomlevél
· 2-3 citrom
· 6 dl hideg víz – ízlés szerint több is lehet
Elkészítés:
A cukrot és egy csésze vizet keverjetek össze egy serpenyőben és alacsony lángon készítsetek belőle cukorszirupot. A bazsalikomleveket törjétek durvára egy mozsárban, majd adjátok hozzá a sziruphoz és legalább fél órát hagyjátok állni. A citromot facsarjátok ki és töltsétek egy kancsóba vagy üvegbe. Adjátok hozzá a víz maradékát és tegyétek hűtőbe. Amikor nagyjából lehűlt, töltsétek poharakba, adjatok hozzá jó sok jeget, és végül díszítsétek friss bazsalikomlevelekkel.

www.lavidanatural.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4917892099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egyszerű Egészség

Hámori Blanka vagyok, 2008 óta edző, életmód tanácsadó. Olyan tippeket és tapasztalatokat hozok ebben a blogban, melyek az ÉTKEZÉSEDRE lehetnek jó hatással, és ezáltal az egész életedre! A webshopomban pedig természetes kiegészítőket találsz: www.lavidanatural.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása