Egyszerű Egészség

Étkezés és étkezés kiegészítés, gyógynövények és receptek

Őszi vitaminbomba turmix

Ha valamikor, hát ősszel muszáj bevinnünk a sok-sok vitamint és ásványi anyagot, ilyenkor a kevesebb napfény, hűvösebb idő hatására könnyebben veszítünk az immunrendszerünk erősségéből! Ezzel a turmixszal azonban nem kell félned, egy csomó hasznos tápanyag jut a szervezetedbe! Vigyázz, nem kell mindennap fogyasztani, hiszen amúgy kalóriabomba is - de néha megtámogathatod vele a szervezeted! 

- fél körte

- egy marék áfonya

- egy fél avokádó

- édesítőszer

- 1 TK méz

Elkészítés: turmixold össze az egészet és öntsd fel vízzel! (Így valójában ez nem is turmix, hanem smoothie hiszen tejet nem tartalmaz!) 

Még több egészség: www.lavidanatral.hu 

 

kepkivagas.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5517935816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egyszerű Egészség

Hámori Blanka vagyok, 2008 óta edző, életmód tanácsadó. Olyan tippeket és tapasztalatokat hozok ebben a blogban, melyek az ÉTKEZÉSEDRE lehetnek jó hatással, és ezáltal az egész életedre! A webshopomban pedig természetes kiegészítőket találsz: www.lavidanatural.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása