Egyszerű Egészség

Étkezés és étkezés kiegészítés, gyógynövények és receptek

Nyirokkeringés serkentés és baktériumölés: diófalevél!

Először beszéljünk róla, hogy mi is az a nyirokkeringés! A nyirokerek ( a vérerekhez hasonlóan) behálózzák a testünket, és feladatuk a baktériumok, méreganyagok elszállítása. A vérkeringéssel ellentétben azonban, a nyirokrendszer nem tér vissza önmagába, hanem a vérerekbe ürül, onnan pedig a májba, vesébe kerül a salakanyag (baktériumok, kórokozók). 

Eltömődése, lassulása kellemetlen, súlyfelesleget, narancsbőrt, gyulladt bőrt és aknékat képez.

Természetesen az immunrendszerünk is bánja, ha nem "pucolódik ki" a szervezet. 

 

A szökdeléses mozgások, a nyirokmasszázs, a sok folyadék és bizonyos gyógyteák segítenek! Egyik ilyen szuper növény a diófa levele! 

diólevélben megtalálható egy úgynevezett juglon nevű vegyület, amely előnyei, hogy

  • baktérium-,
  • gomba- és
  • vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik

 

A diólevélnek emiatt nyirokkeringés-serkentő, vagyis immunerősítő, valamint tonizáló és nyálkahártya-összehúzó hatása is van. Azt is fontos megjegyezni, hogy a diólevél-tea akár a Candida gombát is elpusztítja! 

Fogyaszd bizalommal!

Még több egészség: www.lavidanatural.hu

 

 diolevel.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruegeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5618023990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egyszerű Egészség

Hámori Blanka vagyok, 2008 óta edző, életmód tanácsadó. Olyan tippeket és tapasztalatokat hozok ebben a blogban, melyek az ÉTKEZÉSEDRE lehetnek jó hatással, és ezáltal az egész életedre! A webshopomban pedig természetes kiegészítőket találsz: www.lavidanatural.hu

Friss topikok

süti beállítások módosítása